EPIZODA 5

Baranjska vinska tradicija

Naš omiljeni chef David Skoko putuje na istok, u sunčanu Baranju. Obitelj koju posjećuje, Gerštmajeri, legendarni su vinari toga kraja koji se već četiri generacije bave proizvodnjom vina. Selo Zmajevac u kojem žive ima snažnu tradiciju podrumarstva, a žila kucavica kraja je rijeka Dunav, pa će se ribarev sin okušati u ribolovu. Saznat ćemo da Baranja na godinu ima isti broj sunčanih dana kao i Hvar, što su to surduci i kakva je riba deverika.

POGLEDAJ NA HRTi
Baranjska vinska tradicija
Recepti

Što se kuhalo?

bor – vino  anya – majka

Što mu piše na majici?

Bor – vino, Anya – majka
NSU Supermax 250

Koji motor vozi?

NSU Supermax 250
Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pogledajte našu  Politiku privatnosti za više informacija.